پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
داستان زندگی زنان محجبه در غرب

حوزه/ این نوجوان 17 ساله از دوستان و اقوامش با حجاب اسلامی عکس گرفته و بریده‌های روزنامه و نگاه‌های خشمگین و سرزنش‌آمیز را به تصاویرش اضافه کرده تا داستان زندگی زنان محجبه را در غرب بهتر به تصویر درآورد.

حوزه/ این نوجوان 17 ساله از دوستان و اقوامش با حجاب اسلامی عکس گرفته و بریده‌های روزنامه و نگاه‌های خشمگین و سرزنش‌آمیز را به تصاویرش اضافه کرده تا داستان زندگی زنان محجبه را در غرب بهتر به تصویر درآورد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از واشنگتن پست، رازان البابه، نوجوان محجبه از اهالی شهر وین واقع در ایالت ویرجینیا در آمریکا، احساساتش را درباره پوشش اسلامی و حجاب از طریق هنر عکاسی به نمایش می‌گذارد.

او در تصاویرش نگاه‌های سرزنش‌آمیز و ناخوشایندی که بانوان مسلمان محجبه در غرب از سایر مردم و غریبه‌ها شاهد هستند را نیز به تصویر درآورده است. رازان اخیرا بیانیه‌ای درباره برخوردها علیه حجاب و مذهب اسلام در غرب داده است، اما تصاویرش بهتر از سخن گویای واقعیت هستند.

این نوجوان 17 ساله از دوستان و اقوامش با حجاب اسلامی عکس‌برداری کرده و بریده‌های روزنامه، پارچه و نگاه‌های خشمگین و سرزنش‌آمیز را به تصاویرش اضافه کرده تا داستان زندگی زنان محجبه را در غرب بهتر به تصویر درآورد. طرح او با عنوان «پوشیده»، برنده جایزه برتر مدرسه‌ای رقابت‌های هنر و نویسندگی اسکولاستیک شده و او یکی از 16 دانش آموزی بود که از میان 320 هزار شرکت‌کننده جایزه طلایی را دریافت کرده و ماه ژوئن در نیویورک مبلغ جایزه 10 هزار دلاری به او اهدا شد.

* حرف‌هایم را به جای زبان با استفاده از دوربین عکاسی بیان می‌کنم

رازان درباره علت علاقه‌اش به هنر عکاسی می‌گوید: صحبت‌کردن همیشه برای من سخت بود و زمانی که به مدرسه رفتم، همیشه در پی یافتن راهی برای حل این مشکلم بودم تا اینکه عکاسی را کشف کردم. من راهی یافته بودم تا حرف‌هایم را به جای زبان با استفاده از دوربین عکاسی بیان کنم و با این ترتیب شروع به عکس گرفتن کردم.

* برخورد مردم آمریکا با زنان محجبه

رازان سپس تصمیم گرفت از زنان و دختران محجبه عکس‌برداری کند. رازان درباره برخورد غیرمسلمانان با زنان محجبه می‌گوید: مردم در ایالات متحده اغلب به دختران و بانوان محجبه خیره نگاه می‌کنند. این نگاه‌های خیره سبب می‌شود که زنان مسلمان احساس غریبگی کنند.

او برای اینکه مردم این احساس را درک کنند، نگاه‌های سرزنش‌آمیز را به عکس‌هایش اضافه کرده است. در عکس دیگری برای بیان دیدگاه‌های رسانه‌های غربی به حجاب، روسری را با بریده‌هایی از روزنامه پوشانده است.

رازان پس از بردن جایزه اسکولاستیک گفت: عدالت اجتماعی همیشه در نظرم مهم و ارزشمند بوده‌است. احساس می‌کردم که وظیفه من شکستن کلیشه‌ها و نشان دادن هدف واقعی زنان مسلمان است. هدفی که در راستای ایجاد تغییرات مثبت در این دنیاست.

رازان که می‌خواهد از  10 هزار دلار مبلغ جایزه برای رفتن به دانشکده و شرکت در رشته هنر استفاده کند در پایان گفت: امیدوارم عکس‌های من باعث شود نگاه‌های مردم خوشبینانه‌تر شده و آن‌ها دست از قضاوت و پیش‌داوری درباره همدیگر بردارند. می‌خواهم مردم به عکس‌های من نگاه کرده و درک کنند که ما همه انسان هستیم، همگی دارای قلب و روح هستیم و می‌خواهیم در این زمین در کنار همدیگر زندگی کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha